Eet eens een leeuw!

Tim Vanhamel komt naar buiten met Eat Lions, de band die het levenslicht zag na een wedstrijd van Absolut Vodka.

Millionairefrontman Tim Vanhamel, die eerder ook al bij Evil Superstars en dEUS zijn kunsten vertoonde, heeft een nieuwe band. De groep ontstond tijdens een wedstrijd/promotiestunt van het Zweedse Absolut Vodka en heet Eat Lions.

Eind vorig jaar ging Vanhamel op zoek naar jong Belgisch muzikaal talent. Uit meer dan tweehonderd kandidaten koos de Limburgse rockgod een vijftal jonge honden om een nieuwe band mee te vormen. Bedoeling is hen te begeleiden bij hun eerste stappen in de muziekwereld.

De eerste single van de nieuwbakken rockband heet Ancient Future en valt gratis en voor niets te downloaden op de website van de band. De bijhorende clip kan u bekijken op Youtube. Het nummer heeft trouwens flink wat weg van de songs die Vanhamel voor de soundtrack van Ex Drummer componeerde.

Of en wanneer er een full-cd van Eat Lions komt, is niet duidelijk. Wel zeker is dat de band rond Tim Vanhamel de komende maanden in heel Vlaanderen gaat toeren. De data en locaties vindt u hieronder:

19 maart Kissinger, Berchem

24 maart Hungaria, Leuven

01 april Boesjkammeree, Mechelen

02 april DNA, Brussel

03 april De Kreun, Kortrijk

24 april De Knoet, Aarschot

27 april ’t Stuk, Leuven

06 mei Charlatan, Gent

12 mei De Zwerver, Leffinge-Middelkerke

17 juni De Walvis, Brussel

En hier kan u kijken naar de videoclip van Ancient Future:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Freek Lauwers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content