Eerste pop-upstore over The Clash opent in Londen

In de trendy Londense Soho-wijk gaat op 7 september de eerste pop-up store rond The Clash open. Fans kunnen er terecht voor limited editions, heruitgaves van originele albums, nieuwe compilaties en een expo over de punkband.

London Calling. Die-hard Clash-fans moeten in de hippe Soho-wijk zijn. Om de carrière van de iconische punkgroep rond Joe Strummer zaliger in de verf te zetten opent op zaterdag 7 september de pop-upstore ‘Black Market Clash’ zijn deuren.

De tijdelijke shop helemaal gewijd aan The Clash is de eerste in zijn genre, en werd mee opgezet door de drie overgebleven bandleden. Heel wat items, zoals instrumenten en accessoires, podiumoutfits, originele songteksten en andere memorabilia uit eigen collecties worden er geëxposeerd. Er liggen ook gelimiteerde uitgaves in de etalages en je kunt er unieke videomontages over de punkband volgen.

De opening van de pop-upstore valt niet toevallig samen met de release van de nieuwe compilatie ‘Hits Back’ en de boxset ‘Sound System’, naast de heruitgave van alle originele Clash albums. Allemaal mooi geremastered vanaf de originele tapes, met goedkeuring van de Clash-leden, en uiteraard verkrijgbaar in de shop.

Een tip voor wie straks naar London afzakt. Het is eens wat anders dan Madamme Tussauds’. Maar snel zijn is de boodschap, want de store sluit na twee weken de deuren. (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content