Eerste namen Deep in the Woods bekendgemaakt

© Jérémy Piret

Deep in the Woods, het festival aan de andere kant van de taalgrens dat dit jaar zijn tweede editie kent, dropt de eerste vijf namen op zijn affiche. Zitten erbij: Pomrad en Money.

Deep in the Woods, het sympathieke groene festival in het vakantiecentrum Massembre, gelegen in Heer-Sur-Meuse – een klein gehucht in de Ardennen -, heeft de eerste namen voor haar derde editie bekendgemaakt.

Het Britse Money dat zonet zijn handtekening zette bij het Britse label Bella Union, staat op de affiche. Uit eigen land werden The Feather (solo-project van Dan San-frontman Thomas Médard), Rape Blossoms, Bed Rugs en opkomende acts zoals Robbing Millions gestrikt.

Voor het stevigere benenwerk moeten de electro funk van Pomrad, het Angolees-Portugese ‘rockuduro’- alliantie van Throes + The Shine en de DJ’s Hipsterfuck en DJ-Urassic Crew zorgen. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt.

Net als de twee vorige edities zweert het festival bij het kleinschalige en ligt de klemtoon op originele muziekbeleving van zowel artiest als publiek. Festivalgangers kunnen opnieuw het hele weekend op het festivalterrein verblijven. Nieuw dit jaar is de mogelijkheid om te kamperen.

Deep in the Woods vindt plaats van vrijdag 6 tot zondag 8 september. Tickets voor het hele weekend kosten 30 euro. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 10 euro (gratis ingang voor kinderen tot 6 jaar). De twee overnachtingen kosten 30 euro (budgetprijs) en 122 euro voor wie meer comfort wil.

Meer info vind je vanaf 22 mei op deepinthewoods.be. Om 11 uur gaat dan de vernieuwde website van het festival online. De voorverkoop start op vrijdag 24 maart. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content