Editors trappen Music for Life af met intiem concert

© Facebook

In de aanloop van ‘De Warmste Week van Music for Life’ spelen de Editors op 18 september een benefietconcert in de Ancienne Belgique, ten voordele van Oxfam Solidariteit vzw. Dat werd vrijdagochtend bekendgemaakt tijdens ‘Linde staat op’ op Studio Brussel.

‘De Warmste Week van Music For Life’ gaat dit jaar door in Provinciaal Domein Puyenbroeck in Wachtebeke, van maandag 18 tot en met zondag 24 december. Vrijdagochtend, exact 100 dagen voor de start van de twaalfde edititie van de solidariteitsactie, raakte bekend dat de Engelse rockband Editors met een benefietconcert de eerste actie voor zijn rekening neemt.

Luisteraars kunnen het goede doel van Editors, Oxfam Solidariteit vzw, steunen door een sms ter waarde van één euro te sturen naar 4342. De opbrengst van de sms gaat integraal naar de vzw. Bovendien maakt iedereen die op die manier het goede doel van Editors steunt, kans om erbij te zijn op ‘Editors For Life’ in de Ancienne Belgique.

‘We zijn heel dankbaar dat we kunnen rekenen op de steun van een topgroep als Editors’, reageert de algemeen secretaris van Oxfam-Solidariteit, Stefaan Declercq. ‘De groep schaart zich vaak achter belangrijke Oxfam-thema’s, zoals het lot van mensen op de vlucht. Dat Editors ook nu weer voor Oxfam kiest is geweldig nieuws.’

Vorig jaar speelde Muse een soortgelijk concert in de AB. De band haalde toen bijna 200.00 euro op voor Artsen zonder Grenzen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content