Dranouter gaat Deluxe

Festival Dranouter komt met een pak nieuwe namen: Solomon Burke featuring Joss Stone! Tindersticks! The Pogues! Nog vele anderen!

Het programma van Dranouter 2010 begint stilaan vorm te krijgen. De organisatie voegde volgende namen toe aan de affiche: Solomon Burke & The Souls Alive Orchestra mét speciale gast Joss Stone, Tindersticks, The Pogues, de nieuwe Ierse trad band Electric Ceili, Nathan Flutebox, Satanic Samba, Flanders Etno en Derroll’s Dream.

Eerder raakte al bekend dat Paolo Conte, Tom McRae, Nouvelle Vague, Absynthe Minded, Hindi Zahra, Carolina Chocolate Drops, Daan, Rob Sawyer, Isbells, Staff Benda Bilili, Vaya Con Dios en La Bottine Souriante tussen 5 en 8 augustus op het West-Vlaamse folkfestival zullen aantreden.

De traditionele aanloopdag op donderdagavond wordt trouwens een volwaardige extra festivaldag. Onder meer Absynthe Minded en Buscemi zullen die dag te bewonderen zijn. Het beste nieuws moet echter nog komen: in de festivalspecial van Knack Focus op 23 juni bieden we aan iedereen die het wil een gratis toegangskaart voor de openingsavond van het festival. Met dat ticket krijgt u ook een korting van tien procent op de prijs van een weekendticket. Zeg nu nog eens dat we u nooit in de watten leggen!

De voorverkoop van Festival Dranouter start op woensdagnamiddag. Er zijn dagkaarten, maar ook weekendtickets beschikbaar. De nieuwe website van het festival met alle info staat vanaf woensdagmiddag op het wereldwijde web.

Video bij Black Smoke, de single uit het nieuwe album van Tindersticks:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Freek Lauwers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content