Download de nieuwe single van The Strokes

De nieuwste single ‘Under Cover Of Darkness’ is gratis te downloaden tot vrijdag 20u30 op de website van The Strokes.

Goed nieuws voor alle fans van The Strokes. Het was even wachten, maar de nieuwste single ‘Under Cover Of Darkness’ is vandaag uitgebracht. Je kan het nummer tot vrijdag 20u30 downloaden op hun website. Het nummer is vanaf nu ook te horen op de radio, vanaf 15 februari kan het via iTunes gedownload worden.


Julian Casablancas en companen lijken de wonderformule van hun sound behouden te hebben. Het oude concept kreeg een nieuw kleedje, Rolling Stone noemt de plaat nu al een knaller van formaat.


Op 22 maart komt het langverwachte album ‘Angles’ van The Strokes uit. ‘First Impressions of Earth’, de laatste plaat van de New Yorkse band, dateert al van vijf jaar geleden. The Strokes namen aanvankelijk Joe Chiccarelli, die onder meer samenwerkte met Beck, U2 en Tori Amos, in de arm, maar besloten uiteindelijk het album zelf te producen.


De band maakte op haar website ook nieuwe tourgegevens bekend. Voorlopig blijft het bij vijf optredens in Las Vegas, Portugal, Spanje en Japan, maar verwacht mag worden dat er nog een hele resem concerten bijkomen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content