Doe Maar kondigt nieuw Belgisch concert aan

© Doe Maar

De Nederlandse band Doe Maar kondigde een nieuwe reeks optredens aan voor komende zomer. Ook aan de vele Belgische fans werd gedacht. In de zomer van 2016 zal de band op het podium van de Lotto Arena staan.

De Nederlandse band ‘Doe Maar’ die begin jaren tachtig doorbrak met nummers als “Is Dit Alles”, “De Bom”, “Smoorverliefd” en “”Sinds 1 dag of 2 (32 jaar)”, heeft altijd al een groot gevolg gehad in België en Nederland. Het verdriet van de fans was dan ook groot toen Henny Vrienten, Ernst Jansz, Jan Hendriks en Jan Pijnenburg in 1984 met een aantal afscheidsconcerten aankondigde dat mooie liedjes daadwerkelijk niet lang duren.

Bijna 15 jaar later begint de band uiteindelijk aan een reïnietournee en zelfs een nieuw album, ‘Klaar’, waarmee ze de Rotterdamse Ahoy maar liefst zestien keer lieten vollopen. In België treden ze op in de Gentse Vooruit, de Ancienne Belgique in Brussel en het Antwerpse Sportpaleis. Daarna wordt het weer stil. Tot ze in 2008 de affiche van Werchter Boutique sieren. En in 2013 concerteren ze in een tjokvolle Lotto Arena.

Ook in 2016 zal de Doe Maar-koorts hoog oplopen in de Lage Landen. De band kondigde eerst al drie concerten aan in de Amsterdamse Ziggo Dome en maakt nu bekend dat ze ook opnieuw naar ons land afzakken. Op vrijdag 10 juni zullen ze op het podium van de Antwerpse Lotto Arena staan. Meezingen mag. Tickets kosten 51 euro en zijn beschikbaar vanaf vrijdag 18 december om 12u

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content