Dimitri Vegas & Like Mike niet meer populairste dj’s ter wereld

Dimitri Vegas & Like Mike in 2019 © Getty Images

Dimitri Vegas & Like Mike zijn niet meer de populairste dj’s ter wereld. Terwijl ze vorig jaar nog op de eerste plaats stonden in de prestigieuze DJ Mag Top 100 van het Britse tijdschrift DJ Mag, belandden ze dit jaar op de tweede plaats, na David Guetta.

Na negen jaar mag de 53-jarige Fransman David Guetta zich weer de populairste dj ter wereld noemen. De onthulling vond zaterdagavond plaats tijdens een virtuele editie van het Amsterdam Music Festival (AMF). Grote en minder grote namen uit de dancewereld traden tijdens de digitale editie op, waaronder de kersverse nummer 1.

Op plaats drie en vier eindigden respectievelijk Martin Garrix en Armin Van Buuren. Guetta kreeg in 2011 voor het laatst de meeste stemmen van het publiek en wist destijds de vierjarige hegemonie van de Nederlandse dj Armin van Buuren te doorbreken.

Het is de 24e keer dat het publiek de beste dj van de wereld mag kiezen. De winnaar wordt traditiegetrouw tijdens het Amsterdamse festival bekendgemaakt, dat normaal gesproken tijdens het Amsterdam Dance Event plaatsvindt in een volgepakte Johan Cruijff Arena.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content