Dimitri Vegas en Like Mike op één na beste dj’s ter wereld

© Belga

Het Belgische dj-duo Dimitri Vegas en Like Mike staat op de tweede plek van de DJ Mag Top 100, het lijstje dat jaarlijks bekendgemaakt wordt tijdens het Amsterdam Dance Event. Net zoals vorig jaar prijkt dj Hardwell op nummer 1.

Vorig jaar stonden de broers uit Willebroek nog op de zesde plaats, toen al een Belgisch record. “We keken uit naar een top drie plaats en we zijn dus super vereerd en uiteraard heel tevreden met een nummer twee. Uit deze lijst blijkt nogmaals dat we de beste fans ter wereld hebben. We starten in december onze ‘Bringing the World the Madness’ tournee en we gaan er een flinke lap opgeven om onze crowd te bedanken voor de waanzinnige party’s en optredens van het afgelopen jaar en we blijven dromen van een nummer 1 plaats, maar dat is toekomstmuziek”, reageert een tevreden Dimitri Vegas.

DJ Hardwell uit Breda is opnieuw de beste diskjockey ter wereld. Net als vorig jaar staat de 26-jarige Nederlander Robbert van de Corput, zoals hij in het echt heet, op de eerste plaats van de DJ Mag Top 100. Net na de Belgen volgt de Nederlander Armin van Buuren. Met Martin Garrix en Tiësto op respectievelijk de vierde en de vijfde stek kleurt de top vijf overigens nagenoeg volledig oranje.

Nog bij de beste tien dj’s ter wereld horen de Zweed Avicii (6), de Fransman David Guetta (7), de Nederlander Nicky Romero (8) en de Amerikanen Skrillex (9)en Steve Aoki (10). De Antwerpse dj Yves V komt de lijst binnengestormd op nummer 55 en de Willebroekse dj’s WOLFPACK staan op 84. De dj-ranglijst werd al voor de 18de keer opgesteld. Elk jaar stemmen miljoenen fans uit meer dan 100 landen online op hun favoriete dj van het afgelopen jaar. (BELGA/AB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content