dEUS stelt nieuwe plaat voor in Lotto Arena en Vorst

Zaterdag staat dEUS op het hoofdpodium van Pukkelpop, in december in de Antwerpse Lotto Arena en Vorst Nationaal (Brussel). Maar dan voor de voorstellingen van het nieuwe album ‘Keep You Close’. De voorverkoop start maandag 22augustus.

De Antwerpse rockgroep dEUS, zaterdag te horen met een door radioluisteraars samengestelde setlist op Pukkelpop, komt in december terug naar België. De groep zal zijn nieuwe album “Keep You Close” voorstellen in de Antwerpse Lotto Arena en Vorst Nationaal in Brussel. De twee concerten komen er na een uitgebreide Europese tournee dit najaar.

Naast enkele nieuwe nummers brengt dEUS zaterdag op Pukkelpop vooral oude hits te berde. Op 16 september volgt dan de release van het volledige nieuwe album “Keep You Close”, waarmee de groep meteen op tournee trekt.

Na concerten in onder meer Duitsland, Groot-Brittannië, Zwitserland en Italië is thuishaven Antwerpen op 16 december aan de beurt. Een dag later, op zaterdag 17 december, doen Tom Barman en co ook nog Brussel aan in Vorst Nationaal.

Kaarten kosten 40 euro in voorverkoop, die maandag 22 augustus start om 09.00 uur.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content