Deep in the Woods strikt Madensuyu en Marissa Nadler

© Jérémy Piret

Deep in the Woods, het sympathieke festival midden in het groen van het Waalse Heer-Sur-Meuse, heeft de eerste zes namen gelost, waaronder Madensuyu en de Amerikaanse chanteuse Marissa Nadler.

Deep in the Woods, het sympathieke festival midden in het groen van het Waalse Heer-Sur-Meuse – een klein gehucht in de Ardennen – heeft de eerste namen voor de vierde editie bekendgemaakt.

Marissa Nadler, de singer-songwriter uit Boston die met ‘July’ een van de indringendste albums van dit voorjaar afleverde, heeft bevestigd, net als het imponerende Gentse duo Stijn Ylode De Gezelle en Pieterjan Vervondel, kortweg Madensuyu. ‘Het opwindendste van wat de Belgische scene momenteel te bieden heeft’, zo oordeelde onze concertrecensent (DS) na hun passage in de Ancienne Belgique, zes maanden in de AB. In september mogen ze hun intense set overdoen in de Ardense buitenlucht.

De organisatie rondde ook nog de komst af van de Canadese bands Pink Mountaintops en Chad Vangaalen, en de Brusselse garage-poppers van Mountain Bike.

Ook niet te versmaden: Blondie Brownie. Het duo bestaande uit Aurélie Muller (Soy Un Caballo, The Tellers) en Catherine De Biasio (Mièle, Kris Dane) is ‘de muzikale link tussen Anderlecht en Charleroi’, aldus het persbericht. .

Net als de drie vorige edities zweert het festival bij het kleinschalige en ligt de klemtoon op originele muziekbeleving van zowel artiest als publiek. Festivalgangers kunnen opnieuw het hele weekend op het festivalterrein verblijven, in een tent op de camping of in een chalet voor wie meer comfort wil.

Deep in the Woods vindt plaats van vrijdag 5 tot zondag 7 september. Tickets voor het hele weekend kosten 35 euro per persoon. Kinderen jonger dan 12 jaar betalen 20 euro (gratis ingang voor kinderen tot 6 jaar). De twee overnachtingen kosten 32 euro (budgetprijs), en 132,80 euro voor wie met z’n tweeën een comfortkamer huurt (212,80 euro voor 4 personen). (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content