Deadline ‘Pukkelpopbonnen’ 24 uur opgeschoven

Pukkelpopgangers die als compensatie voor de afgelasting van het festival afgelopen zomer, drank- en eetbonnen willen afprinten, krijgen daar nog de tijd voor tot maandagavond om middernacht.

Pukkelpopgangers die als compensatie voor de afgelasting van het festival afgelopen zomer, drank- en eetbonnen willen afprinten, krijgen daar nog de tijd voor tot maandagavond om middernacht. De organisatie heeft de deadline 24 uur opgeschoven om mensen met extra vragen of printerproblemen alsnog te kunnen helpen.

Concertgangers die voor de editie 2011 van Pukkelpop een ticket hadden gekocht, konden zoals bekend hun aankoop compenseren door gratis eet- en drankbonnen voor de volgende 3 uitgaves van het festival af te drukken op de website www.pukkelpop.be. Normaal gezien zou de website zondagavond worden afgesloten. Maar omdat er een aantal mensen kampten met printerproblemen of eerst nog bijkomende vragen wilden beantwoord hebben, besloot de organisatie om de deadline met 24 uur op te schuiven.

Wie dus nog gebruik wenst te maken van de compenserende maatregelen heeft nog tot middernacht de kans om de bonnen af te drukken. Nadien wordt deze applicatie voorgoed afgesloten en zal er dus geen compensatie voor de ongebruikte tickets meer mogelijk zijn. (Belga)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content