De vijf nieuwste videoclips van deze week

Ook deze week ondernam Knack Focus voor u een zoektocht naar de vijf nieuwste en opvallendste videoclips uit muziekland. Onder meer de nieuwe video’s van The Flaming Lips, OK Go en Lil Wayne kunt u hier integraal bekijken.

The Flaming Lips + Lightning Bolt – I’m Working at NASA on Acid

De Amerikaanse psychedelische rockband The Flaming Lips laat zich in zijn nieuwste videoclip van zijn vertrouwde kant zien. Een samenwerking tussen Wayne Coyne en co en het noiserockduo Lightning Bolt leverde vier tracks op, waaronder ‘I’m Working at NASA on Acid’. Verwacht u aan: massa’s ballonnen, natuurbeelden op de achtergrond, roze plakkerige kwijl en flitsende beelden die spontaan kunnen leiden tot een epilepsieaanval. Kortom: The Flaming Lips. PS: De lyrics krijgt u er gratis en voor niets bij. Alstublieft!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

OK Go -Muppet Show Theme Song

De heren van het Amerikaanse rockcollectief OK Go staan erom bekend niet verlegen te zijn om wat eigenaardigheden in hun video’s te steken. De videoclip van ‘Muppet Show Theme Song’ kunnen ze alvast aan hun palmares toevoegen. Hun cover van het bekende themanummer pronkt op ‘Muppets: The Green Album’, een coveralbum van populaire Muppetsnummers gebracht door bands als Weezer, The Fray en My Morning Jacket. Tip: de video uitkijken tot het einde. Let’s watch cat videos!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Lil Wayne – How To Love

Michael Dewayne Carter Jr., aka rapper Lil Wayne, leert u in zijn nieuwste videoclip hoe u moet liefhebben en wat voor slechts een jonge vrouw kan overkomen wanneer er de verkeerde keuzes worden gemaakt. Samengevat: het programma Wat als? gepimpt door Lil Wayne. Het nummer is terug te vinden op zijn nieuwste album ‘Tha Carter IV’, dat op 29 augustus in de winkelrekken ligt. We waarschuwen u alvast voor het redelijk tot zeer corny einde van ‘How To Love’.

2118241158door yardie4lifever2

Florence & The Machine – What The Water Gave Me

De rosse voenk Florence Welch is back. Op 7 november komt de opvolger van haar succesvolle debuutalbum ‘Lungs’ uit in uw platenzaak. Met single ‘What The Water Gave Me’ licht madame Welch al een tipje van de sluier op. Voor de fans wellicht weer een fameuze schot in de roos. Haar danspasjes daarentegen zijn naar onze mening niet altijd even geslaagd. Check them out.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

The Decemberists – Calamity Song

De indiepopband The Decemberists heeft enkele dagen geleden de videoclip van ‘Calamity Song’ van hun recentste album ‘The King Is Dead’ op de onlinewereld losgelaten. In deze video ziet u een groepje jongeren op een tennisbaan die een spelletje wereldwijde thermonucleaire crisis spelen met hun tennisballen en racket. Regisseur Michael Schur, onder meer bekend als een van de producers en scenaristen van het Amerikaanse ‘The Office’, vond zijn inspiratie voor de clip uit de roman ‘Infinite Jest’ van David Foster Wallace.

(NM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content