De festivalanekdote van Eline De Munck

© Belga

Naar aanleiding van de nakende festivalzomer, vroegen wij aan enkele bekende Belgische festivalgangers welke festivalherinnering hen altijd zal bij blijven. Vandaag: de festivalherinnering van Eline De Munck.

Wie: Eline De Munck

Wat: Eline werd bekend bij het grote publiek door haar rol als Amber in de Vlaamse soap ‘Thuis’. Verder was ze ook te zien in ‘LouisLouise’ en speelde ze mee in de theaterstukken ‘Inside Moulin Rouge’ en ‘De Tweeling’. Eind 2009 ging Eline aan de slag bij jongerenzender JIM en sinds september 2012 presenteert ze samen met Peter Verhoeven en Vincent Vangeel het programma ‘Que Pasa’ op Q-music. Verder nam ze ook deel aan ‘Steracteur Sterartiest’ en bracht ze al verschillende singles uit, zowel onder haar eigen naam als onder Ellektra.

Welk festival: Haar anekdote gaat over het festival Rock Werchter.

Ik was 16 jaar en mocht voor de eerste keer naar een festival. Ik koos ervoor om meteen vier dagen naar Werchter te gaan. Zoals het hoort, zetten we onze tenten op, gingen we naar de wei, maar het was enorm aan het regenen en dus ging ik terug naar de tent om mijn jas te gaan halen. Ik moest nog snel even haar het toilet dus liet mijn spullen achter bij mijn vrienden aan de tent en ging naar het toilet.

Het was heel druk aan de wc’s en op de camping en toen ik terugkwam van de toilet, vond ik de tent niet meer. Ik had mijn gsm niet bij, het was keihard aan het regenen en ik was volledig verdwaald. Ik liep rond en dacht “allee onze tent is toch in de buurt van die paal met de schildpad”, maar ik vond de tent niet. Ik begon te wenen, stond daar beetje verdwaasd in de middengang tot twee voorbijgangers mij aanboden om hun gsm te gebruiken. Ik belde naar mijn vriend en vroeg om naar de middengang te komen. Tien minuten later was hij er nog niet, dus ik belde nog eens en plots stond hij daar. Hij zei: “oeh, jij bent hier al ofwa?”.

Bleek dat ik de hele tijd op een meter van onze tent stond. Ik had het dus echt niet door, wat echt vreemd is aangezien ik altijd in de scouts gezeten heb en dus normaal heel goed ben in zo’n dingen. Dat is dus zeker en vast mijn slechtste festivalanekdote, maar het is sindsdien alleen meer beter gegaan.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content