De festivalanekdote van An Lemmens

Naar aanleiding van de nakende festivalzomer, vroegen wij aan enkele bekende Belgische festivalgangers welke festivalherinnering hen altijd zal bij blijven. Vandaag: de festivalherinnering van An Lemmens.

Identi-kit Wie: An Lemmens

Wat: Alles begon voor An Lemmens bij de muziekzender TMF. In 2007 maakte ze de overstap naar de VMMa en presenteerde ze programma’s als ‘So You Think You Can Dance’ en ‘The Voice van Vlaanderen’. Daarnaast schuimt ze tijdens de zomermaanden de Vlaamse festivals af voor JIM ( ze is zo’n beetje uitgegroeid tot het gezicht van de Vlaamse festivals) en is ze binnenkort opnieuw te horen op Studio Brussel, ze presenteerde een tijd De Afrekening, met het programma All Areas: Rock Werchter. Met andere woorden, met An Lemmens hebben we een echte ‘festival chic’ in ons midden.

Welk festival: Haar anekdote gaat over het festival Pukkelpop.

An Lemmens:

‘Een jaar of 6 geleden bracht ik voor TMF verslag uit van op Pukkelpop. Op dat moment was ik ook bezig met de opnames van mijn tattooprogramma “Tattoo Tales”. Artiesten met versierde lijven kregen van mij dan ook vragen voorgeschoteld over hun tattoeages. Jesse Hughes van Eagles of Death Metal was al een heel enthousiaste interviewee, maar het werd nog gekker toen hij er opeens op stond dat hij MIJN naam op zijn arm liet tattoeëren. Diezelfde avond nog.’

‘Ik heb onmiddellijk mijn tattoeërder opgebeld, en iets later stond er een heel groot hart met daarin mijn naam op de pols van de zanger van Eagles of Death Metal. De laatste keer dat ik hem sprak, stond het er trouwens nog steeds.’ (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content