Dave Grohl, QOTSA, NIN en Lindsey Buckingham sluiten Grammy Awards af

Traditiegetrouw worden de Grammy Awards afgesloten met een ‘straffe slotact’. Voor de komende editie bestaat de all-star band uit Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age, Dave Grohl en Lindsey Buckingham van Fleetwood Mac.

Naar goede gewoonte zullen de Grammy Awards ook dit jaar afgesloten worden met een ‘straffe slotact’. Voor de komende editie, op 26 januari, zullen Nine Inch Nails, Queens of the Stone Age, Dave Grohl en Lindsey Buckingham, gitarist en zanger van Fleetwood Mac, samen op het podium staan. Dat meldt Spin magazine.

Er werd nog met geen woord gerept over de inhoud van de act, maar rocken zal het zeker. Alle muziekiconen van deze uitzonderlijke ‘supergroep’ maakten ook deel uit van Grohl’s film en soundtrack ‘Sound City’. Behalve Lindsey Buckingham, maar hij was te horen op het album ‘Hesitation Marks’ van Nine Inch Nails. Voor NIN en QOTSA is het de eerste keer dat ze een all-star band vervoegen tijdens de Grammy’s.

Het lijstje met artiesten die tijdens de gala-avond op het podium van het Staples Center in Los Angeles zullen staan, begint stilaan indrukwekkend te worden. Met gasten als Daft Punk (voor de gelegenheid met Stevie Wonder, Pharrell en Nile Rodgers), Kendrick Lamar, Metallica (met de Chinese pianist Lang Lang), Jay Z, Beyoncé, John Legend, Lorde en vele anderen belooft het een interessante avond te worden. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content