Daft Punk organiseert een wedstrijd met gepersonaliseerd busje

© DR

Op 17 mei komt de langverwachte nieuwe worp van Daft Punk uit, en daarom organiseerde Sony een zoektocht in vijf Belgische steden. Wie het Daft Punk busje spot, maakt kans op een cd of lp van ‘Random Access Memories’.

‘Random Access Memories’, de nieuwe plaat van Daft Punk, was eerder al te streamen, maar komt officieel pas uit op vrijdag 17 mei. Fans worden op diezelfde dag aangeraden om Sony’s Twitter, Instagram en Facebook pagina nauwlettend in het oog te houden. Er valt namelijk iets te rapen!

In vijf Belgische steden zal vandaag een zwart Daft Punk busje te zien zijn. De coördinaten van het busje worden telkens een half uur eerder gepost op Twitter, Instagram en Facebook. De eerste tien fans die het busje spotten, krijgen de cd of lp van ‘Random Access Memories’. Daarnaast zullen Daft Punk robotten ook maskers en andere leuke hebbedingetjes uitdelen. Volg de glitter en de funky muziek! (JD)

Facebook Sony: hier

Twitter en Instagram Sony: @SonyMusicBE (#DaftPunkvan)


Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content