Cover van nieuwe album Drake gaat viraal

Drake op de top van het gigantische CN Tower in Toronto © .

Voor de cover van zijn nieuwe album ‘Views’ liet de Canadese rapper zichzelf photoshoppen op het gigantische CN Tower in zijn thuisstad Toronto. Fans zagen hier onmiddellijk de mogelijkheid in om dezelfde miniatuur-Drake op de gekste foto’s te laten verschijnen.

Het is niet de eerste keer dan Drake zichzelf in de kijker zet door miniatuurversies van zichzelf te verspreiden. Zo bestond al de app ‘Drake Shake’ waarbij gebruikers Drake in verschillende poses konden toevoegen in selfies. Deze keer is het, net als zijn pas gelanceerde pop-up store in New York, ongetwijfeld een promotiestunt om zijn nieuwe album ‘Views’ onder de aandacht te brengen.

Voor het album, vorige week nog met ‘Views From the 6’ verwijzend naar Toronto, werkte Drake samen met vertrouwde artiesten als Kanye West en Rihanna. Het album was al lang het onderwerp van nieuwsgierigheid vanaf zijn bekendmaking in 2014. Fans kunnen ‘Views’ beluisteren via iTunes en AppleMusic.

Fans die Drake graag fotoshoppen op hun foto’s kunnen terecht op http://drakesviews.com/#!/. Wij lieten hem alvast even plaatsnemen bij enkele Brusselse pareltjes.

Cover van nieuwe album Drake gaat viraal
© .
Cover van nieuwe album Drake gaat viraal
© .
Cover van nieuwe album Drake gaat viraal
© .

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content