Couleur Café lost tien nieuwe namen

Het zomerfestival Couleur Café houdt met haar nieuwe namen dezelfde multiculturele tred aan. Onder meer Wyclef Jean, Patrice, Janelle Monaé en Dub Incorporation brengen het mooie weer tussen 24 en 26 juni naar Brussel.

Wie naar het kleurrijke Couleur Café gaat, weet op voorhand dat hij de meest uiteenlopende artiesten op zijn bord zal krijgen. Tussen 24 en 26 juni zakken muzikanten van over de hele wereld af naar het Koninklijke Pakhuis van Brussel, beter bekend als Tour & Taxis.


De Haïtiaanse ex-presidentskandidaat Wyclef Jean is één van de nieuwe grote kleppers. Uit de Verenigde Staten mogen we R&B-fenomeen Janelle Monaé ontvangen. Patrice, een Duitser met Afrikaanse roots, brengt lekkere reggae met zich mee. Ook van de Franse band Dub Incorporation mogen we een mix van reggae met dub, ska en rap verwachten. Hun laatste optreden in het Depot in Leuven is alles behalve onopgemerkt voorbijgegaan.


Verder komt de multinationale band Puggy, die in het verleden al het voorprogramma verzorgde van onder andere Deep Purple en Smashing Pumpkins. Ook Suarez, Band Of Gypsies, Yael Naim, Ojos de Brujo en Sergent Garcia krijgen een plaatsje op de Brusselse podia van Couleur Café.


Vanaf zaterdag 19 maart kan je tickets kopen via deze site.Astrid Snoeys

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content