Couleur Café afgetrapt door Coely

De 24ste editie van Couleur Café is van start gegaan. De Antwerps-Congolese hiphopster Coely mocht als eerste opdraven op het Move podium. Afsluiter van de eerste avond is een live dj-set van Faitless.

De 24ste editie van het Brusselse muziekfestival Couleur Café is vrijdag van start gegaan. Tijdens de uitverkochte openingsdag mocht de Antwerps-Congolese hiphopster Coely openen op het Move podium. De eerste avond wordt afgesloten met een Faithless dj-set.

Al vroeg op de avond lokt Couleur Café veel volk naar Tour & Taxis in Brussel. Het slechte weer blijft voorlopig uit en hoewel het niet warm is, zit de zuiderse sfeer waarvoor het festival zo bekend is er al in. Het festivalterrein is anders opgesteld dan de vorige jaren, met nieuwe podia en drie nieuwe fanfares die zorgen voor nog meer sfeer.

De 19-jarige Belgische hiphopster Coely, die al het voorprogramma van Snoop Dogg en Jessie Ware heeft verzorgd, mocht vrijdag de 24ste editie van Couleur Café aftrappen. Later op de avond passeren nog toppers als Nneka, Wyclef Jean en Trixie Whitley. Het feestje wordt afgesloten met een live Faithless dj-set van Sister Bliss & Maxi Jazz. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content