Coldplay brengt experimenteel nieuw nummer uit

Morgenavond kan je het optreden van Coldplay op het festival van Glastonbury trouwens live bekijken op televisie.

Op het vijfde album van Coldplay is het nog wachten tot in de herfst, maar de Britten doen er alles aan om het wachten in de tussentijd zo aangenaam mogelijk te maken. Enkele weken geleden werd de eerste single van het nieuwe album, ‘Every Teardrop is a Waterfall’ al de wereld in gestuurd, en zondag zal er een gelijknamige nieuwe EP te downloaden zijn.

Als voorsmaakje zette de band alvast een nieuwe song op YouTube, getiteld ‘Major Minus’. Het nogal atypische nummer werd al enkele keren gespeeld op concerten, onder meer eerder deze maand op Pinkpop.

Er is trouwens meer goed nieuws voor de fans van Chris Martin en zijn maats. Morgenavond, zaterdag, is Coldplay de hoofdact op het Britse festival Glastonbury. Het optreden zal over de hele wereld op tv worden uitgezonden – rechtstreeks en integraal. Wie al niet meer kan wachten op Rock Werchter, stemt morgen af op BBC2 vanaf 22:45. (MD)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content