Cast biopic André Hazes is compleet

André Hazes © BELGAIMAGE

De cast van de langspeelfilm “Bloed, Zweet & Tranen”, een biopic over de Nederlandse volkszanger André Hazes, is versterkt met de acteurs Fedja van Huêt, Hadewych Minis, Eric Corton, Marcel Hensema, Loek Peters en Raymond Thiry.

De film draait vanaf het voorjaar 2015 in de bioscopen.

Al eerder werd duidelijk dat Martijn Fischer, bekend van de Hazes-musical “Hij Gelooft in Mij”, de rol van de oudere zanger speelt. De achtjarige Matheu Hinzen vertolkt de jonge Hazes.

Marcel Hensema speelt Johnny Kraaykamp, die Hazes ooit ontdekte. Regisseur van dienst is Diederick Koopal, die eerder “De Marathon” maakte.

Amsterdammer Hazes was één van de populairste volkszangers ooit in Nederland. Hij maakte zich onsterfelijk met songs als “Het is koud zonder jou”, “Zeg maar niets meer”, “Een beetje verliefd”, “Geef me je angst”, “De vlieger” en “Zij gelooft in mij”. Hij overleed in 2004 op 53-jarige leeftijd aan een hartstilstand. (Belga)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content