Carlos Dengler verlaat Interpol

Carlos Dengler, de bassist van interpol verlaat de band, net na het inblikken van hun vierde album.

Carlos Dengler, bassist van de New Yorkse band Interpol laat weten dat hij de band verlaat. Dit net na het inblikken van Interpols vierde album, waarvan het nummer Lights nu al gratis te beluisteren valt op de Interpol website.

Carlos Dengler, die door zijn opmerkelijke garderobes en wereldbekende moustache waarschijnlijk wel als het meest notoire bandlid van Interpol kan worden omschreven, wil andere oorden opzoeken. Dit valt ook te lezen in de nota die Interpol op hun website aan hun fans schreef: ”Carlos wil andere paden bewandelen. Dit is een vriendschappelijk afscheid, en we wensen hem al het beste toe met zijn toekomstige projecten.” Mooi is dat.

De bassist zal volgens de Interpol leden vakkundig vervangen worden door ”some very exciting new recruits”. Het wordt wachten tot de band begint te touren om dit nieuw talent aan het werk te zien. Tourdata en andere informatie vindt u ook op de Interpol webstek.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

This one never gets old,bekijk hieronder nog eens de ontsterfelijke track Evil.Elisah Vandaele

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content