Canvas pakt uit met tourdocumentaire Milow

Op zondag 11 december zendt Canvas een documentaire uit over de huidige North and South tournee van singer-songwriter Milow. De uitzending zal naast livebeelden van zijn concerten ook interviews met zijn band en entourage bevatten.

De Canvasuitzending start op zondag 11 december om 22u.15. Een dag eerder kan u ook op één terecht voor de uitreiking van de MIA’s waarvoor Milow zeven keer is genomineerd.

Milow mag ondertussen gerust één van de bekendste Belgische exportproducten worden genoemd. Van zijn meest recente cd North and South gingen in 14 Europese landen meer dan 250 000 exemplaren over de toonbank. Naar aanleiding van die plaat tourde Jonathan Vandenbroeck dit jaar met zijn band ook doorheen heel Europa, tot in Turkije toe.

Voor en na de verschillende concerten hield de Leuvense zanger steeds een tourdagboek bij op Facebook. Regisseur Arnout Bracke monteerde deze stukjes en voegde voor de documentaire nog verschillende interviews toe. Daarin ligt de nadruk vooral op hoe Milow en zijn crew zo’n lange concertenreeks beleven. (TG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content