Cactus-affiche is compleet

Het Britse Champs, School Is Cool en het drukbezette afrobeatcollectief Jungle By Night zijn de laatste namen van de reeds mooie affiche van het Brugse cactus-festival.

Ook de affiche van het 33ste Cactusfestival is helemaal in kannen en kruiken. Met de bevestiging van Champs – de Britse band rond de broers Michael en David Champion, onlangs nog te gast op de Pias Nites -, de jonge bende van School Is School en het Amsterdamse afrobeatgezelschap Jungle By Night, zit het eerste huiswerk van de organisatie erop. En dat leidt tot grote tevredenheid bij de organisatie. ‘Deze editie kondigt zich echt wel aan als een modelvisitekaartje waarvoor Cactusfestival wil staan: een eigenzinnige programmering over de grenzen van genres en smaken heen, in een sfeervolle én kleinschalige omgeving op mensenmaat’, klinkt het bij programmator Patrick Keersebilck.

Cactus kan dit jaar rekenen op de diensten van Massive Attack, The Afghan Wigs, Mogwai, Mark Lanegan Band, M. Ward, Oscar & The Wolf, The Notwist, Jamie Woon, Arsenal, Conor Oberst, Selah Sue, Bombino, Banks, Austra, Caribou, Admiral Freebee en Intergalactic Lovers. Wordt ongetwijfeld een mooie driedaagse, daar aan het Minnewaterpark.

Cactusfestival vindt plaats van 12 tot 14 juli.(DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content