Broken Bells strikt ‘Joan’ uit Mad Men

Broken Bells, de nieuwe band van The Shins-frontman James Mercer en topproducer Danger Mouse, wist voor de clip van ‘The Ghost Inside’ actrice Christina Hendricks uit de fantastische tv-serie ‘Mad Men’ te strikken.

The Shins-frontman James Mercer en topproducer Danger Mouse (Gnarls Barkley), die samen de nieuwe band Broken Bells vormen, wisten voor de videoclip van The Ghost Inside de ravissante Mad Men-actrice Christina Hendricks te strikken.

The Ghost Inside is de tweede single uit de debuutplaat van het tweetal. In de videoclip speelt Christina Hendricks een androide vrouw die in haar ruimteschip op zoek gaat naar een nieuwe planeet die ze kent uit haar dromen. Ze betaalt voor de reis met stukken van haar lichaam. James Mercer en Danger Mouse zijn zelf te bewonderen in een kleine bijrol.

Deze zomer tourt Broken Bells door Europa, maar voorlopig is er nog geen nieuws over een concert in België. De band heeft eind augustus wel nog geen optredens op het programma staan, dus behoort een passage op Pukkelpop nog steeds tot de mogelijkheden…

Bewonder Christina Hendricks in The Ghost Inside van Broken Bells:

Freek Lauwers

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content