Broers Gallagher missen Oasis

Noel en Liam Gallagher geven beiden toe hun groep Oasis te missen. Liam verkiest Oasis boven zijn huidige groep Beady Eye. Of het tot een reünie komt is nog onduidelijk.

Zijn de broers Gallagher onafscheidelijke vijanden? Beiden geven ze toe hun groep Oasis te missen. Zanger Liam besloot na de split met zijn broer verder te gaan met Oasis en veranderde de naam in Beady Eye. In een interview met Live Magazine zei hij, ondanks het succes met zijn nieuwe groep, de voorkeur te geven aan Oasis omdat de groep zijn leven was. Traditiegetrouw haalde de Britse zanger ook fel uit naar ’the new disease of indie student music’. “De meeste bands van nu lijken op een bende zwervers.”

Ook ex-leadgitarist, Noel Gallagher heeft niet stilgezeten na de turbulente periode rond Oasis. Met zijn groep Noel Gallagher’s High Flying Birds bewees hij ook veel in zijn mars te hebben zonder zijn broer. Inmiddels werkt hij aan een tweede soloalbum. Maar ook Noel gaf in een interview met Musicradar toe zijn plaats als leadgitarist bij Oasis te missen.

De Gallagher broers laten niet veel los over een reünie. Maar als we Alan Mcgee, jarenlang manager van Oasis, mogen geloven zal een verzoening niet langer op zich laten wachten. (LK)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content