Breng oud op nieuw door met Veerle Baetens

De Vlaamse actrice Veerle Baetens gaat van oud op nieuw een videoclip draaien bij het nummer ‘Tic Tac Toc’ van haar band Dallas. Ze is nog op zoek naar mensen die als dansers willen figureren.

De Vlaamse actrice Veerle Baetens gaat van oud op nieuw een timelapse-videoclip draaien voor het nummer ‘Tic Tac Toc’ van haar band Dallas. Ze is nog op zoek naar enthousiastelingen die als dansers in de clip willen figureren.

Voor de clip zal Veerle Baetens 24 uur aan een stuk – vertrekkende van ’s middags op oudejaarsdag – heel traag door sneeuw en wind bewegen op het Poulaertplein in Brussel. Uiteindelijk worden haar handelingen in de montage versneld, waardoor het lijkt alsof ze normaal beweegt, en alles en iedereen rondom haar (de dansers, het vuurwerk om middernacht…) heel snel.

Met de videoclip bij ‘Tic Tac Toc’ wil Veerle Baetens haar groep promoten op Akamusic, een fan-fundingsite waarop fans geld kunnen pompen in artiesten waar ze in geloven, om achteraf ook een aandeel in de winst te krijgen. Als er genoeg in Dallas geïnvesteerd wordt, kan de band een debuutalbum inblikken, op de markt brengen en promoten.

Wie tijdens de draaidag in Brussel gebruik maakt van de mobiele applicatie Foursquare, krijgt overigens een gratis aandeel van Dallas op Akamusic. Die dag wordt er bovendien ook een collecte gehouden, waarvan de opbrengst aan een Brusselse daklozenorganisatie geschonken wordt.

Interesse om in de ‘Tic Tac Toc’-clip te figureren? Mail dan naar johan@akamusic.com.

Bekijk hier een fanvideo van ‘Tic Tac Toc’:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Michael Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content