Bozar Music wil jongeren bereiken met ‘Music lifts you up!’

© Belga

Bozar Music lanceert enkel initiatieven om een nauwer verwantschap te creëren tussen artiesten en publiek.

Tijdens het seizoen 2013-2014, met als thema “Music lifts you up”, wil Bozar Music een nauwer verwantschap tussen publiek en artiesten en een openheid creëren naar de jeugd in het bijzonder. De nieuwe vriendenkring BOZARfriends biedt voordeliger tarieven voor iedereen.

Drie thema’s, vijf residenties en festivals als Balkan Trafik vullen het nieuwe seizoen van Bozar Music. De dialoog tussen muziek en andere kunstvormen staat daarbij centraal, maar ook de brug tussen tijdperken en stijlen is belangrijk. Beroemde kunstenaars die dit seizoen in residentie zijn, vertolken werk dat buiten hun gangbare repertoire ligt.

Na 20 jaar Christian Renard neemt Ulrich Hauschild het over als directeur van Bozar Music. Bozar Music wil een nauwer verwantschap creëren tussen artiesten en publiek. Bozar Marathon bijvoorbeeld moet het publiek een indringende totaalervaring bieden, zo dicht mogelijk bij de muziek en de vertolkers.

Speciale aandacht wordt tijdens het seizoen besteed aan jongeren onder de 26 jaar. Zij krijgen nieuwe kortingen tot 25 pct. Wie jonger is dan 30 kan een kwartier voor een concert een ticket kopen voor 10 euro, in om het even welke categorie.

Met de oprichting van de nieuwe vriendenkring BOZARfriends genieten zowel leken als kenners voordelige prijzen voor concerten en projecten. Leden kunnen ook in contact komen met artiesten via open repetities en ontmoetingen.

Het hele seizoen 2013-2014 en praktische informatie is te vinden in de seizoensbrochure bij Bozar. Verlenging van abonnementen en aankoop BOZARfriends-pas kan vanaf 26 maart. (Belga/DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content