Black Box Revelation tekent platencontract bij David Letterman

© Frederic Pauwels

De Belgische rockband Black Box Revelation heeft een platencontract getekend bij C.E. Music, het platenlabel van de Amerikaanse talkshowhost David Letterman.

Drummer Dries Van Dijck en zanger/gitarist Jan Paternoster zijn aardig op weg om de Verenigde Staten te veroveren. Voor hun nieuwe plaat ‘My Perception’ hebben ze namelijk getekend bij het Amerikaanse C.E. Music, een label dat opgericht is door Jack Ponti en gefinancierd wordt door de firma van de talkshowpresentator David Letterman. Hierdoor bestaat er zelfs een kleine kans dat de jongens in Lettermans talkshow mogen optreden.

‘My Perception’ werd opgenomen in Hollywood, meer bepaald in de homestudio van de bekende producer Alain Johannes. Alain Johannes werkte o.a. samen met Queens of the Stone Age en Them Crooked Vultures. Dat hun plaat hierdoor misschien harder zal klinken, ontkenden de jongens met klem tijdens ‘Zet ‘m op Bram’ op Studio Brussel. Op ‘My Perception’ zal de echte ‘Black Box-sound’ te horen zijn maar dan 3 levels verder dan wat we van hen gewend zijn. Ook voegde het duo hier aan toe dat de plaat erg zomers zal klinken.

De nieuwe single ‘Rattle My Heart’ komt begin juni uit en in oktober mogen we de nieuwe plaat in de winkels verwachten. Op 3 november stellen ze ‘My Perception’ voor in de AB. De verkoop van dat concert start vandaag.

Noëmie Machtelinckx

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content