Beyoncé liever naar Cannes dan naar Sportpaleis?

Beyoncé woont morgen de première bij van The Great Gatsby in Cannes. Dat meldt The Red Carpet Fashion Awards. Ziek? Moe? of gaat Beyoncé liever naar de film dan op te treden in het Sportpaleis in Antwerpen?

Beyoncé staat vanavond niet op de podiumplanken van het Sportpaleis. De zangeres is oververmoeid en heeft te kampen met uitdrogings- en uitputtingsverschijnselen. Haar concert wordt uitgesteld naar latere datum. Tickets voor de nieuwe datum blijven geldig en hoeven niet omgeruild worden.

Ook haar optreden van woensdag komt in het gedrang. Volgens haar management wacht ze op de goedkeuring van haar dokter alvorens een beslissing te nemen. Dat bevestigt ook Jan Van Esbroek, manager van het Sportpaleis.

Maar nu meldt de website The Red Carpet Fashion Awards dat de diva woensdag verwacht wordt in Cannes, samen met haar man Jay-Z, voor de grote première van The Great Gatsby van Baz Luhrmann. Op zich niet zo verwonderlijk aangezien Beyoncé heeft meegewerkt aan de soundtrack. Komt de superster dus helemaal niet naar Antwerpen? (DB)

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content