Beluister nieuwe Grinderman-single

In september verschijnt het tweede album van Nick Cave’s bluesrockband Grinderman. Beluister de vooruitgeschoven single ‘Heathen Child’ nu al!

De opvolger van het titelloze debuutalbum van Grinderman – rockformatie van Nick Cave en drie van zijn Bad Seeds – ligt in september in de winkels. Dankzij het wereldwijde web kan je de eerste single ‘Heathen Child’ nu al beluisteren!

Heathen Child by MuteRecords

‘Heathen Child’ komt op 6 september uit. De B-kant bevat een andere versie van het nummer, getiteld ‘Super Heathen Child’. Daarop zal een gitaarsolo van niemand minder dan Robert Fripp – een Britse gitarist die met onder meer David Bowie, Brian Eno en David Byrne samenwerkte – te horen zijn.

De full-cd – ‘Grinderman 2’ – verschijnt op 13 september. Een maand later – op 17 en 18 oktober – komen Nick Cave en de zijnen die plaat tot twee keer toe voorstellen in een uitverkochte Ancienne Belgique.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Michael Ilegems

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content