Beluister: heerlijke ‘rap battle’ tussen Kate Ryan en Slongs Dievanongs

© ImageGlobe

Een pittige Twitterdiscussie tussen de Kempense zangeres Kate Ryan en de Antwerpse rapster Slongs Dievanongs is uitgedraaid op een heerlijke rap battle.

Een pittige Twitterdiscussie tussen de Kempense zangeres Kate Ryan en de Antwerpse rapster Slongs Dievanongs is uitgedraaid op een heerlijke ‘rap battle’.

Kate Ryan pakte gisterenavond uit met een parodie op ‘Lacht nor mij’, de hit waarmee Slongs Dievanongs zaterdag de Vlaamse Ultratop aanvoert. In de zogenaamde diss song ‘Achternao’ spot ze met Slongs’ gebrek aan talent om te rijmen: ‘Ik denk nie dat de kindjes blij worden als ze a horen,’ zo klinkt het onder meer. Het antwoord van Slongs liet niet lang op zich wachten: ‘Ik lach me A’.

Radiozender MNM belde Kate Ryan op en liet beide nummers horen. Beluister ze hier en oordeel zelf wie wint:

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Volgens Kate Ryans manager Tim Pijpen gebeurde alles met een knipoog, zo vertelde hij aan Gazet van Antwerpen. ‘Iemand had op Twitter gepost dat Kate en Slongs eens een duet moesten doen. Daarop zijn ze elkaar wat beginnen plagen. Heel vriendschappelijk, want ze kennen elkaar.’ De reactie van Slongs doet toch iets anders vermoeden. ‘Niet dat ik geloof dat Kate Ryan kwade bedoelingen heeft, maar ik vind haar best scherp uit de hoek komen, wat ik wel snap, nu haar carrière wat is uitgedoofd. Wel mag ze nog wat aan haar flow werken, maar daar wil ik haar gerust bij helpen.’ (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content