Belpopbelofte WWWater lost tweede single ‘Pink Letters’

© Alexander Popelier
Michael Ilegems
Michael Ilegems Chef van Knack Focus en KnackFocus.be

‘Het nieuwe wwwonder van de belpop’, zo noemden we Charlotte Adigéry alias WWWater onlangs in Knack Focus. Met Pink Letters lanceert de (gewezen) backingvocaliste van Baloji en Arsenal, ook kind aan huis bij de broertjes Dewaele, haar tweede single, inclusief DIY-video.

Op haar nieuwe single verwerkt Charlotte Adigéry een break-up, met een tekst samengesteld uit de aantekeningen die ze daarover in roze markeerstift aanbracht in haar notitieboekje. Maar meer nog dan achteruit, kijkt WWWater naar de toekomst: Pink letters form the foreword / of a new chapter.

Het artwork bij 'Pink Letters' van WWWater.
Het artwork bij ‘Pink Letters’ van WWWater.

De video is een collage van beelden uit Adigéry’s gsm, starring: haar kat, haar familie in Martinique, haar petekind, haar lief en haar vrienden. Een clip als een Instagram Story, over ‘kleine gelukjes uit het dagelijkse leven’.

Na de zomer debuteert WWWater met een ep. In tussentijd kunt u haar aan het werk zien op festivals als Dour, Boomtown, Borgerwood en de Lokerse Feesten. Wwwees erbij!

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content