Belgische tickets voor Tomorrowland in recordtempo uitverkocht

. © Belga

De eerste ronde tickets voor Tomorrowland, voorbehouden voor Belgische festivalgangers, is zaterdagochtend opnieuw in geen tijd de deur uitgevlogen.

Op 26 minuten waren alle tickets weg, dat is een record voor het festival. Wie geen ticket kon bemachtigen, kan om 17 uur opnieuw een poging wagen tijdens de internationale verkoop. Volgende week zaterdag volgt nog een internationale verkoopronde.

Liefhebbers van dancemuziek zaten zaterdagochtend massaal aan hun computerscherm gekluisterd voor de Belgische ticketverkoop. Wie kans wilde maken op een combi- of dagticket, moest zich op voorhand registreren. ‘Het aantal preregistraties lag zowel nationaal als internationaal op hetzelfde niveau als vorig jaar’, zegt woordvoerder Debby Wilmsen.

De ‘Full Madness’-combitickets, voor een van de twee festivalweekends, waren al na enkele minuten allemaal verkocht, de dagtickets volgden niet veel later. Op 26 minuten waren alle tickets weg. ‘Dat is een record’, zegt Wilmsen. ‘De verwerking van de bestellingen en betalingen verliep enorm vlot.’

Eerder konden buurtbewoners van het festival al een ticket aankopen. In totaal zijn nu 200.000 van de 400.000 combi- en dagtickets verkocht.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content