Bekijk dEUS exclusief in Brussels kunstatelier

Wie geen tickets kon bemachtigen voor de twee concerten van dEUS in België kan op woensdag 14 december terecht in Les Ateliers Claus in Brussel. Daar geeft de groep van Tom Barman een exclusieve show voor slechts 100 toeschouwers.

Tickets voor het optreden in Les Ateliers Claus (Rogierdoorgang, Brussel) kosten € 10 en zijn vanaf maandag 12 december om 10u. enkel te koop via hun website.

Op vrijdag 16 december en zaterdag 17 december speelt dEUS achtereenvolgens in de Lotto Arena en in Vorst Nationaal. De twee enige concerten van de band in België zijn al een tijdje uitverkocht. De trouwe fans die geen ticket hebben kunnen bemachtigen moeten echter niet wanhopen, want Tom Barman en co spelen op woensdag 14 december nog een exclusieve show in Les Ateliers Claus.

Les Ateliers Claus staat bekend als een alternatief kunstenbolwerk in Brussel en is gelegen aan het Noordstation. Kunstenaars en muzikanten ontmoeten er elkaar met als resultaat een tentoonstelling of optreden. Het concert van dEUS daar is het enige cluboptreden dat de band dit jaar in België speelt en dus een exclusieve gelegenheid voor de 100 gelukkige fans die een ticket te pakken krijgen. (TG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content