Bekijk de nieuwe videoclip van Kanye West

. © Twitter

Wie na de recente speech van Kanye West op de MTV Video Music Awards nog niet genoeg heeft van de excentrieke rapper, kan zich verheugen op een nieuwe videoclip voor het nummer Fade.

Kanye West sleepte op de jaarlijkse hoogmis voor muziekvideo’s twee nominaties in de wacht voor Famous, die andere controversiële video, waarin hij met een hele resem naakte bekendheden het bed deelt. Yeezy verzilverde uiteindelijk geen van die nominaties, maar kreeg wel de kans om alweer nieuw beeldmateriaal voor te stellen. Fade is net als Famous afkomstig van het album The Life of Pablo, en krijgt nu een bijpassende video. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Teyana Taylor, r&b-zangeres en protegé van Kanye West, en haar verloofde Iman Shumpert, basketbalspeler bij de Cleveland Cavaliers. Een impressionante choreografie in een bevreemdende fitness-setting vormt de rode draad doorheen de video. Normaal gezien kan de videoclip enkel op Tidal bekeken worden, maar de beelden werden ook al gelekt op enkele sociale media.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

(JA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content