Bekende muziekproducer neergeschoten op feestje van Chris Brown

© Reuters

Als bij wonder overleefde Suge Knight, medeoprichter van het legendarische Death Row Records-label, een schietincident op een officieus MTV VMA-feestje in Los Angeles. Dit feest werd georganiseerd door Chris Brown.

Suge Knight, muziekproducent en rapper, is neergeschoten op een feestje in Los Angeles. Dit nieuws werd bevestigd door de plaatselijke politie. Knight overleefde de schietpartij en werd succesvol geopereerd. De man zou wel erg veel bloed verloren hebben. Suge Knight werd bekend in de jaren 90 toen hij het platenlabel Death Row Records had opgericht samen met Dr. Dre. Het label bracht onder meer platen uit van MC Hammer, Tupac en Snoop Dogg. Bovendien bouwde Knight ook zelf een muziekcarrière uit.

Wat de precieze oorzaak is van de schietpartij is de politie nog volop aan het onderzoeken. Het incident vond plaats tijdens een feestje in de 1Oak-nachtclub op de bekende Sunset Boulevard in LA. De party werd georganiseerd door Chris Brown naar aanleiding van de uitreiking van de MTV Video Music Awards. Heel wat bekende en minder bekende mensen kwamen naar dit feestje, maar er kwam abrupt een einde aan de feestvreugde toen iemand binnen in de club begon te schieten.

Daarbij werd Marion ‘Suge’ Knight (49) geraakt, net als twee andere gasten. De drie slachtoffers werden meteen naar het ziekenhuis gebracht. Intussen werd Suge al geopereerd en rust hij uit op de afdeling intensieve zorgen. Hoe de twee andere gasten er aan toe zijn, is niet duidelijk.

Het is niet de eerste keer dat Suge Knight het slachtoffer is van een schietpartij. Zo werd hij eerder al het slachtoffer van en schietpartij op een feestje van Kanye West.

(LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content