Beady Eye van Liam Gallagher gooit handdoek in de ring

© nvt

Beady Eye, de band die werd opgericht door enkele van de voormalige leden van Oasis, stopt ermee.

Via Twitter heeft frontman Liam Gallagher bekendgemaakt dat de band niet langer bestaat en bedankt hij al de fans voor hun steun. Beady Eye werd opgericht in 2011 en bestond uit enkele voormalige leden van Oasis, waaronder Liam Gallagher, Andy Bell en Gem Archer. De debuutplaat werd uitgebracht in 2011, het tweede album ‘BE’ werd gelanceerd in 2013.

Eerder dit jaar gingen al de wegen van de band en hun manager Scott Rodger uit elkaar. Bovendien wordt de muzikale carrière van Liam Gallagher momenteel overschaduwd door privéproblemen. Zo is Gallagher in een financiële strijd verwikkeld rond zijn dochter samen met journaliste Liza Ghorbani. Ghorbani, een journaliste voor Elle en The Wall Street Journal, had een affaire met de zanger nadat ze hem had geïnterviewd in 2010. In 2013 beviel ze van hun dochter, Gemma. Intussen heeft Ghorbani een officiële klacht ingediend tegen Gallagher omdat hij haar nog meer dan twee miljoen euro moet betalen aan kinderbijslag.Dat schrijft NME.

De affaire van Gallagher en dochter Gemma zorgden ervoor dat Liam en zijn vrouw Nicole Appleton uit elkaar gingen. Samen hebben ze een zoontje van 12 jaar oud, Gene. Het mag duidelijk zijn dat de man nu andere dingen aan zijn hoofd heeft dan muziek. (LVR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content