Bart De Pauw presenteert filmmuziekprogramma op Klara

© Belga

Televisiemaker Bart De Pauw gaat samen met cinefielen Claude Blondeel en Patrick Duynslaegher ‘The original soundtrack’ op Klara presenteren. Het zondagavondprogramma serveert zes weken lang de betere soundtracks.

Klara, de klassieke muziekzender van de VRT, brengt vanaf 16 september het muziekprogramma ‘The original soundtrack’, en dat zes weken lang. In het zondagavondprogramma krijgen de luisteraars de betere filmmuziek van grote componisten voorgeschoteld. Het aanbod is een selectie uit de favoriete soundtrack-collectie van de drie presentatoren Bart de Pauw, kunstkenner Claude Blondeel en Patrick Duynslaegher, directeur van het Filmfestival van Gent. Ook verzoeken van de luisteraars zullen te horen zijn.

Voor de Pauw, een grote liefhebber en verzamelaar van filmmuziek, is het de eerste keer dat hij een radioprogramma presenteert.

Ook nieuw in het aanbod van Klara is het zaterdagavondprogramma ‘Les compagnons de la chanson’, gepresenteerd door Kurt Van Eeghem. Daarin wordt telkens met een centrale gast uitgebreid aandacht geschonken aan alles wat het Franse chanson aangaat. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content