Autumn Falls mixtape van U.S. Girls

De hitparade herleeft in de underground. Normaal schuilt de Megan Remy aka U.S. Girls zich achter rauwe samples en tegendraadse popritmes. Maar speciaal voor Knack Focus duikelt ze in de wildste sexy ballads.

U.S. Girls speelt samen met Anika Falls op woensdag 23 november in het Brusselse Magasin 4 in het kader van Autumn Falls.

De hitparade herleeft in de underground. Normaal schuilt de Megan Remy aka U.S. Girls zich achter rauwe samples en tegendraadse popritmes. Maar speciaal voor Focus Knack duikelt de Amerikaanse pussycat in de wildste sexy ballads. She’s hot just like an oven!

‘I’m on fire’, ‘Hot Line’, ‘Maneater’, enkel en alleen de titels van deze Autumn Falls mixtape verraden al een hoog suavemente-gehalte. U.S. Girls, die onlangs haar derde album lanceerde via het eigenzinnige Belgische label KRAAK, prikkelt het meest met nineties R&B en gospel. Op plaat zorgde ze met Brandy & Monica’s cover ‘The Boy Is Mine’ al voor een zwoel voorsmaakje. Nu stijgt Megan naar temptation level 2 met Aaliyahs en Janet Jacksons harteliederen. Indiekids die deze vijftien jaar geleden playbackten worden er nu opnieuw wild van.

Maar U.S. Girls puurt de sentimentele vibe niet enkel uit de R&B. Remy speelt ook haar grote idool Bruce ‘The Boss’ Springsteen uit als de hunk van dienst met ‘I’m On Fire’. Of lokt je met het passionele orgelspel van The Zombies in ‘Time Of The Season’. En kreunt haar een weg naar je hart met het imponerende ‘The Island Song’. We’re hot just like an oven!

minicast=false&jsonLocation=http%3A%2F%2Fruisradio.podomatic.com%2Fentry%2Fembed_params%2F2011-11-17T08_07_20-08_00%26color%3D43bee7%26autoPlay%3Dfalse%26width%3D440%26height%3D85

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content