Arsenal kondigt ‘Lokemo’ aan

© Guy Kokken

Arsenal scoort een hattrick! Op 20 maart komt single ‘Melvin’ uit, op 11 april ligt het vierde studio-album ‘Lokemo’ in de rekken én op 20 mei geven de heren een extra concert in de Ancienne Belgique.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Arsenal geeft de fans reden tot juichen. Met een nieuwe song, een nieuw album en een extra concert is de groep rond Hendrik Willemyns en John Roan weer helemaal terug. Hun vorige plaat was ‘Lotuk’ dat in 2008 uitkwam.

Op 20 maart wordt de nieuwe single ‘Melvin’ voorgesteld. Die song is de voorloper van het vierde album van Arsenal dat op 11 april in de winkelrekken ligt. Het album krijgt de naam ‘Lokemo’ mee en zal tal van samenwerkingen met (inter)nationale muzikanten bevatten. Zo kwamen onder meer Shawn Smith (Pigeonhead), Mike Ladd, Mélanie Pain (Nouvelle Vague), Johnny Whitney (The Blood Brothers) en de Brusselse rioolrat Depotax hun ding doen bij Arsenal.

En er is ook nieuws van het live-front. Nadat de drie geplande concerten van Arsenal in de Ancienne Belgique in een mum van tijd uitverkochten, werd besloten om op 20 mei een extra show in te lassen. Informatie en tickets voor dat concert vind je hier.

De preview van het nieuwe album ‘Lokemo’:
Pieter Devriese

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content