Arno en The Broken Circle Breakdown in Concert eerste namen Dranouter

© D.R.

Dranouter Festival heeft een eerste lijstje namen vrijgegeven voor de volgende editie, waaronder Arno en de helden van de film The Broken Circle Breakdown die hun nummers live zullen brengen.

Dranouter Festival heeft een eerste lijstje namen vrijgegeven voor de volgende editie. De meest klinkende namen op de affiche zijn Arno en de helden van de film The Broken Circle Breakdown die hun nummers live zullen brengen op het West-Vlaamse muziekfestival.

De protagonisten van de bioscoophit The Broken Circle Breakdown, Veerle Baetens en Johan Heldenberg, zakken af naar Dranouter om er liedjes uit de film te brengen. Eerder dit jaar tourden ze succesvol rond met een band, waardoor opvolging van die tournee niet kon uitblijven. “Festival Dranouter wordt wel het enige muziekfestival waar ze zullen te zien zijn”, meent het festival.

Ook Oostendenaar en enfant terrible Arno doet Dranouter aan. “Met een album dat de titel draagt ‘Future Vintage’, kon Le Plus Beau niet ontbreken op het festival van ‘New Tradition'”, klinkt het.

Met Fanfara Tirana featuring Transglobal Underground, The Moorings, Roosbeef en Kenston Cobblers’ Club lostte Dranouter nog vier namen.

Inmiddels is de voorverkoop al begonnen met een vroegboekactie. Die loopt volgens de organisatoren als een trein, net zoals de voorverkoop van campingtickets.

Het festival vindt in 2013 plaats van 2 tot 4 augustus.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content