Antwerpen is eindstation voor Music For Life

De Studio Brusselpresentatoren verhuisden voor de laatste keer, ditmaal van Gent naar Antwerpen. Flip Kowlier was de laatste muzikant die een dakconcert op het het Glazen Huis in Gent speelde.

Na Leuven en Gent is Antwerpen de derde en laatste stad waar de karavaan van Music For Life stopt. De Glazen Verhuiswagen met Otto-Jan Ham aan het stuur bracht presentatoren Tomas De Soete, Siska Schoeters en Sam De Bruyn naar het Antwerpse Glazen Huis op de Groenplaats. Daar zal het drietal nog tot vrijdagavond
plaatjes draaien die door gulle luisteraars zijn aangevraagd.

In de Oost-Vlaamse hoofdstad speelden Das Pop en 2 Many Dj’s een thuismatch met een dakconcert en een dj-set. Ook de volledige bende van Junior Eurosong mochten vandaag het Woordrow Wilsonplein vermaken met hun themalied. Flip Kowlier was de laatste artiest die op het dak van het Gentse Glazen Huis een optreden gaf.

Tijdens de glazen verhuis van Gent naar Antwerpen zullen Peter Van de Veire, Christophe Lambrecht en Sofie Lemaire de uitzending overnemen vanuit het Glazen Huis in Antwerpen. Zij wachten Tomas, Siska en Sam op bij hun aankomst in Antwerpen. Daarna starten de enige zes presentatoren die ooit al in het Glazen Huis opgesloten zaten de eerste plaat in Antwerpen.

Door de staking van donderdag 20 december zal de openbare omroep op alle radio- en tv-zenders de gewone programmatie vervangen door de uitzending van Music For Life. (TG)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content