Angel Haze fulmineert tegen Azealia Banks in nieuw nummer

De 21-jarige grofgebekte rapster Angel Haze haalt in haar nieuw nummer ‘On The Edge’ nog maar eens uit naar Azealia Banks. Beluister de track.

Het zit er bovenarms op tussen de rijzende ster in hiphopland Angel Haze en haar collega-rapster Azealia Banks. Beide grofgebekte kemphanen vechten al een tijdje een verbale oorlog uit via Twitter: ‘Jij bent geen echte New Yorkse’, ‘Jij hebt meer tweets dan volgers’… dat soort zaken.

De 21-jarige Angel Haze doet er nu nog een grote schep boven in haar nieuwe track ‘On The Edge’ waarin ze met gevatte rhymes haar rivaal diep door de slijk sleurt. En dus gaat de battle gewoon voort.

2013 wordt het doorbreekjaar van Banks, ook amper 21. Haar officiële debuutplaat die al in 2012 in de winkelrekken had moeten liggen, komt dit jaar uit. En ze zal binnenkort te horen zijn op twee nieuwe nummers van Artpop, de nieuwe worp van Lady Gaga.

Haze eindige derde in de BBC Sound of 2013 poll die de veelbelovende artiesten van het jaar oplijst. Ze is ook opgenomen in de shortlist van de MTV Brand New for 2013 poll, waarvan de uitslag pas in februari wordt bekendgemaakt. Dus ook een naam om in het oog te houden. (DB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content