Amerikaanse leraar richt klaslokaal in à la Kanye West

Kanye © BELGA

De Amerikaanse leraar Adrian Perez koos voor een wel heel bijzonder thema om zijn klaslokaal te decoreren. Alle versiering verwijst naar rapper Kanye West, Perez’ idool. ‘Ik wil de Kanye West van de lesgevers zijn.’

Perez geeft les in de McCabe Elementary School in Californië. Zelf vindt hij zijn idee geniaal. ‘Dit is het enige klaslokaal in Kanye Weststijl. Ik ben trots dat ik een unieke klas heb gemaakt. Ik wil de Kanye West van de lesgevers zijn.’

De overheersende kleur van de klas is rood, net als op de cover van WestsMy Beautiful Dark Twisted Fantasy. De cover van Yeezus, met het typische stukje rode tape, dient als voorpagina van de werkmapjes van Perez’ leerlingen.

Zowat alles verwijst naar songs van de rapper, tot in de kleinste details. Schrijfwerkjes worden opgehangen op het Story of a Champion-bord. De beste lezers krijgen een plaatsje onder Power Readers. De verjaardagskalender werd It’s a Celebration gedoopt en staat vol foto’s van Kanye zelf.

Op de bijzondere klas van Perez kwam meteen kritiek van de ouders. Die herinnerden Perez eraan dat West ook minder educatieve songs als Black Skinhead en Niggas in Paris op zijn actief heeft staan. Na een hele resem klachten moest Perez alle Kanyedecoratie verwijderen. (JVL)

Kanye
Kanye© Twitter/@kiddie_a
Kanye
Kanye© Twitter/@kiddie_a
Kanye
Kanye© Twitter/@kiddie_a
Kanye
Kanye© Twitter/@kiddie_a
Kanye
Kanye© Twitter/@kiddie_a

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content