Amanda Palmer dient Daily Mail poedelnaakt van repliek

© Imageglobe

Nadat de Daily Mail een artikel schreef over de ‘nipplegate’ van rockster Amanda Palmer op Glastonbury hebben besloot Palmer de krant een antwoord toe te zingen.

Alsof we nog niet wild genoeg waren van Amanda ‘fucking’ Palmer! De rockster schreef een niet zo vriendelijke brief aan de krant The Daily Mail, die na Palmers doortocht in Glastonbury enkel maar kon berichten over haar borst die even uit haar BH was geglipt.

Palmer vond het zonde dat de krant niet eens aandacht had voor de muziek die ze op dat moment op het publiek losliet en is de honger naar tepels en schandaaltjes van de Britse tabloids meer dan moe.

Tijdens haar optreden in de Roundhouse te Londen diende Palmer de Britse krant dan ook van repliek op de tonen van ‘Waltz for Eva and Che’ uit Evita. Terwijl ze declameert dat de foto’s van haar blote borst werkelijk niet zo exclusief of chockerend zijn gooit Palmer vervolgens haar kimono van haar schouders en blijft poedelnaakt verderzingen.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Enkele fans filmden het optreden en dankzij een heerlijke uitvinding genaamd ‘het internet’ en de Twitteraccounts van Imogen Heap, Caitlin Moran, Russell Brand en Robert Llewellyn gaat Palmers gezongen brief momenteel viral.

De volledige tekst kan u raadplegen op haar blog. (KS)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content