‘Almost Like the Blues’: Eerste voorsmaakje uit nieuw album van Leonard Cohen

© gf

Op zijn tachtigste verjaardag – in september – brengt Leonard Cohen zijn nieuw album uit. Beluister alvast de eerste parel: ‘Almost Like The Blues’. Sensueel en stijlvol.

Op de kenmerkende basstem van de Canadese troubadour en muzikale held Leonard Cohen komt nooit slijt, dat kunnen we naderhand met grote stelligheid beweren. Getuige de fonkelnieuwe song ‘Almost Like The Blues’, net uit.

De dag na zijn tachtigste verjaardag, op 22 september, brengt de singer-songwriter zijn dertiende plaat uit, ‘Popular Problems’, die alweer bol zal staan van de fijnzinnige songs ontsproten uit het diepste van zijn hart. ‘Hij verkent de uithoeken van onze dromen met oog voor wat ons beweegt in hoop en wanhoop, geluk en ongeluk’, zo luidt het in een persbericht. Of zoals hij zelf zegt: ’the soul unfolds in the chambers of its longing.’

Beluister alvast deze eerste parel ‘Almost Like The Blues’, stijlvol en sensueel als vanouds. De nieuwe langspeler belooft weer verslavend spul te worden.

Hier staat ingevoegde content die informatie op uw apparaat wil opslaan en/of openen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

De volledige tracklist van ‘Popular Problems’:

1. Slow

2. Almost Like The Blues

3. Samson In New Orleans

4. A Street

5. Did I Ever Love You

6. My Oh My

7. Nevermind

8. Born In Chains

9. You Got Me Singing

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content