Alles wat u moet weten over het minivarkentje van Ariana Grande

© .
Jozefien Wouters Freelancejournaliste

Ariana Grande en Pete Davidson hebben een punt achter hun relatie gezet. De hamvraag: wat zal er nu met Piggy Smallz gebeuren?

DE FEITEN

Het is een zwaar jaar voor Ariana Grande. Nog geen twee maanden na het overlijden van haar ex Mac Miller, raakte bekend dat ook haar relatie met comedian Pete Davidson spaak is gelopen. Zo kwam na amper vijf maanden daten en vier maanden verloving een einde aan ‘Pariana’, misschien wel hét showbizzkoppel van 2018. Maar haar fans lijken zich meer zorgen te maken over Piggy Smallz, het minivarken dat het duo in een impulsieve bui adopteerde.

Alles wat u moet weten over het minivarkentje van Ariana Grande

Piggy was voor het eerst te zien op de sociale media van Ariana Grande op 16 september. Een dag later liet Davidson een afbeelding van het varken op zijn zij tatoeëren. Al snel werd Piggy het ultieme symbool van Pariana. Fans knorden van plezier bij zo veel varkensliefde en raakten gehecht aan het dier. Smallz kreeg zelfs een eigen Instagramaccount. De teller van @realpiggysmallz staat momenteel op meer dan vijfhonderdduizend volgers. Dat zijn er meer dan Gert Verhulst en James Cooke samen. Het absolute hoogtepunt was de officiële videoclip voor Breathin’, waarin u dik drie minuten lang een rondwaggelende Piggy in webcamstijl kunt aanschouwen. Het spannendste dat daarin te zien is, is een close-up van Piggy’s neusgaten. Desondanks: het filmpje haalde zo’n vierenhalf miljoen views.

De plotse breuk leidde dan ook tot een Twittertsunami aan bezorgde reacties over het lot van Piggy. Intussen is duidelijk geworden dat Ariana de volledige voogdij van het zwijntje op zich zal nemen en Davidson allicht uit beeld verdwijnt. Dat zou weleens nefast kunnen zijn voor de mentale gezondheid van Piggy. Volgens een expert van de American Mini Pig Association zijn varkens immers enorm gevoelige dieren: ‘Elke verandering of spanning kan tot depressie en wangedrag leiden.’. Dat het dier recent nog een grote boodschap op het hoofdkussen van Ariana achter heeft gelaten, voorspelt niet veel goeds.

Alles wat u moet weten over het minivarkentje van Ariana Grande


DE TRIVIA

  • Eerder al waarschuwde de American Mini Pig Association dat minivarkens speciale voedingsbehoeften hebben, immens veel lawaai maken en vaak groter worden dan u denkt. Een kritische fan merkte bovendien op dat het in New York illegaal is een varken als huisdier te houden. Waarop de popster reageerde met: ‘SHE’S AN EMOTIONAL SUPPORT PIG I NEED HER.’
  • Die tattoo van Davidson is niet zo gek als het lijkt. De man heeft wel vreemdere exemplaren. Vorig jaar liet hij er eentje van Hillary Clinton op de VN-conferentie over vrouwenrechten in Bejing op zijn been zetten.
  • Onthoud vooral: Mike Tyson is een duivenmelker. Hij heeft zelfs zijn bokscarrière te danken aan gevogelte. Hij ontdekte de kracht van geweld op zijn tiende, toen een pestkop zijn prijsduif de kop aftrok.
  • Ook actrice Megan Fox had ooit een minivarken genaamd Piggy Smalls (Biggie Smalls was een van de andere namen waaronder rapper The Notorious B.I.G. bekendstond). Ze moest het dier na enkele jaren afstaan wegens ‘seksuele agressie’. Dat belooft.
  • George Clooney had dan weer ‘zijn langste relatie ooit’ met zijn varken Max. Volgens de geruchten deelde Max geregeld het bed met Clooney, joeg hij mogelijke partners weg en reisde hij mee in de privéjet van John Travolta.

Partner Content