Albert Hammond op Duffy’s nieuwe album

Op 29 november in uw platenwinkel: Duffy’s tweede worp ‘Endlessly’.

“When I need you, I just close my eyes and I’m with you…” Deze plakker zal Duffy waarschijnlijk niet te berde brengen op haar nieuwe plaat, maar de klanken die ze er wel de wereld mee zal insturen, zouden er heel hard op kunnen lijken. Voor haar binnenkort te verschijnen tweede album Endlessly werkte ze samen met de schrijver van dit en andere onsterfelijke nummers, Albert Hammond.

Met de hulp van Albert Hammond, vader van The Strokes-gitarist Albert Hammond Jr., probeert Duffy het begrip ‘moeilijke tweede’ van de baan te ruimen. Endlessly is de langverwachte opvolger van Duffy’s debuutalbum Rockferry, dat in 2008 verkocht als zoete broodjes. Het album vloog maar liefst 6.5 miljoen keer over de toonbank en werd daarmee het best verkochte Britse album van dat jaar.

Endlessly belandt op 29 november in de winkelrekken. Een week voordien mag de eerste single Well, Well, Well de plaat introduceren. Andere titels die de hoes zullen sieren zijn My Boy, Endlessly, Don’t Forsake Me, Lovestruck en Breath Away.

Duffy-fans zullen dus nog even geduld moeten uitoefenen, maar kunnen in afwachting haar “oude” hits, zoals Rain On Your Parade hieronder, herbeluisteren.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Griet Op de Beeck

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content